Keskiviikkona aloitimme Huppanan kanssa möllitoko-kurssin, jonka pituus on viisi harjoituskertaa. Kurssin tarkoituksena on käydä läpi alo-luokan liikkeet, joita voi/täytyy sitten kotioloissa harjoitella. Kurssin järjestäjänä toimii yhdistys nimeltä Koivukylän koira-harrastajat ry, johon kuulun.

Ensimmäisen kurssikerran aluksi koirat sidottiin aitaan ja me omistajat saimme kuulla, mitä liikkeitä alo-luokassa tulee osata. Koirat mölisivät ja haukkuivat tietysti taustalla, kun sillä tavalla yksin jätettiin. Sen jälkeen aloitettin harjoittelemalla luokepäästävyyttä.. Melko mukavasti Huppanakin" tuomaria" tervehti makkaran tuoksuessa herkullisesti nenään. Vain hiukan hyppeli vasten:-)

Toisena ja viimeisenä harjoituksena oli perusasento, joka meillä on paljolti vielä hakusessa. Huppana seuraa kylla kiitettävästi sitä makkaraa kädessäni ja ymmärtää istuakin, mutta joka ikinen kerta vinoon. Meille annettiin ohjeeksi harjoitella perusasentoa seinän vieressä. Hiukan sain lohtua siitä, että ryhmän toinen Bichonkin istahti samalla tavalla vinoon. Ehkä se on jonkin sortin sukuvika;-)

Hauskaa oli joka tapauksessa, vaikka vettä tuli välillä kuin aisaa. No, päästiinpä esittelemään Huppanan hienoa sadepukua. Ehkäpä sitten ensi kerralla esittelemme hienon perusasennon. Unelmia on hyvä olla...